نظام مهندسی ساختمان استان کرمانشاه
نظام مهندسی ساختمان استان کرمانشاه

مصاحبه با دکتر حمید بدیعی عضو هیات رئیسه شورای مرکزی ،مشاور مهندس ترکان در امور استان ها و رئیس ستاد اجرایی خط مشی سازمان

موضوع خط مشی که اخیراً در کشور مطرح شده چیست وبه چه چیز می پردازد؟

در اوائل شروع کار مهندس ترکان در شورای مرکزی ششم پیش نویسی را به عنوان خط مشی کلی در13بند، به همه اعضا هیئت مدیره استان ها جهت نظرخواهی فرستادند. همچنین در جلسه شورای مرکزی در استان مازندران شهرستان نور به بحث گذاشته شد. نهایتاً متن پایانی در17 بند در یک کتابچه تحت عنوان خط مشی و راهبردهای عملی سازمان نظام مهندسی ساختمان چاپ شد ودر اجلاس با حضور اعضای هیئت مدیره های استان های کشور مورد بررسی قرار گرفت و با راًی قاطع مصوب شد و لازم الاجرا می باشد. شورای مرکزی ششم در جهت منافع عمومی اقدامات لازم را دنبال می کند و کوشش در جهت برآورده شدن خواسته های عموم مهندسان کشور و مسئولین محترم کشوری و مردم میباشد

نظر شما درباره تغییراتی که در قانون نظام مهندسی ساختمان از طریق وزارت راه و شهرسازی جهت اظهار نظر به شورای مرکزی ارسال شده چیست؟

بحث تغییر قانونی است که حدود یک سال پیش تحت عنوان اصلاح بخشی از قانون نظام مهندسی وکنترل ساختمان مطرح شد و به شورای مرکزی ارسال شده است، شورا آن را مورد بررسی قرار داده است. در کمیسیون عمران هم تا آنجایی که من اطلاع دارم به نتیجه رسیده است و نوبت طرح در صحن شوراست.تغییراتی در بحث قانون وجود دارد ولی این تغییرات تا چه اندازه در جهت اعتلای مهندسین و بهره برداران خواهد بود فعلا علامت سئوال میگذارم.

اگر منظور پیش نویس لایحه ای است که از طرف وزیر محترم در برخی از محافل طرح شده است. این پیش نویس لایحه چند سال پیش توسط دکتر آخوندی تهیه شد. اگر چند سال پیش این لایحه ممکن بود در جهت اعتلای مهندسی باشد در شرایط کنونی با توجه به ظرفیت وسیع مهندسی که در سطح کشور وجود دارد تصور نمی کنم که پیش نویس لایحه کمکی به حل مشکلات ساخت و ساز کند.

پیش بینی می شود که مورد رضایت مهندسان کشور هم نباشد.

طی بازدید که از نظام مهندسی ساختمان استان کرمانشاه داشتید نقاط قوت و ضعف سازمان را در چه می دانید؟

من وظیفه دارم از هیئت مدیره ساختمان استان کرمانشاه تشکر ویژه داشته باشم. نقاط قوت آنقدر زیاد است که ضعف ها نمی تواند خود را نشان دهد. آنچه که بارز است این است که اعضای هیئت مدیره هر کدام نشانی از توسعه مهندسی هستند. اما سربسته عرض کنم که توسعه کمی به شکل وسیع اتفاق افتاده و به توسعه کیفی نیاز هست. اگر به توسعه کیفی پرداخته نشود نارضایتی های مردمی را به همراه خواهد داشت.این تعامل از طریق اعزام گروه های نظارت و بازرسی فنی امکان پذیر است. به شما به عنوان گروه نشریه سازمان پیشنهاد می دهم که سراغ مردمی که دارای پروانه ساخت هستند بروید وتحقیقات میدانی انجام دهید و از عملکرد مهندسین طراح، ناظر و مجریان ذی صلاح آگاه شویدو در خبرنامه و نشریه خود آن را اطلاع رسانی کنید..




نویسنده : روابط عمومی

نظرات 0